If I'm your world then the world is yours


I helgen har jag avverkat mer filmer än jag gjort under hela det här året tillsammas, det luktar alltså matteprov. Jag har även hunnit med att fynda på loppis (massa supersöta sagoböcker hur billigt som helst blandat annat, töp nötch), redigerat alla semesterbilder och målat Erikas hus. Inte hela, men ändå. Sanna borde seriöst plugga. Men det är för svårt det där med matematik, fruktansvärt ologiskt på något vis.

Sen fyllde David också, så när han pallar sig hit igen ska han få tårta. Karln fick nämligen för sig att åka till sthm av alla jävla ställen istället för att fira. Själv stannade jag hemma från ett annat kalas för att han fyllde år, men inte han. Snopet. Tji fucking moi.  Men han kanske får en present ändå, såvida han inte är otrevlig och önskar sig en snäll flickvän igen. Jag kan ju inte gärna byta ut mig själv frivilligt. Minst av allt för en födelsedags skull. Minst av allt någon annans födelsedag. Annars är jag korthårigare än någonsin!  




Titta bara. (ja och så var det min vattenkanna också ja. Jag har en lustig ovana att rycka tag i random sak för att inte verka fånig som tar kort på mig själv. För att det är ju jätte fränt att fota sig med en vattenkanna)

RSS 2.0