I'm stuck in ways of being an ass and I got a lot of nerve that I'm ready to pass

Alltså, näe. Så stöter man på det eländiga ordet "bör" igen. Jag hatar det. Det gör det alldeles för lätt för människor utan karaktär, som jag själv, att göra saker fast jag "bör undvika" dem. De är för lätta att gå runt! Och jag är expert på att gå runt saker, skylla ifrån mig och sådär. Vältar jag någons dyrbara vas, blir jag fly förbannad och ungefär skriker åt att den är idiotisk som ställt den just där. Å andra sidan så är faktiskt attack det bästa försvaret.

Hur som helst, bör är ju liksom, faktiskt inte måste, utan snarare "du borde ju undvika det egentligen.. men det gör inte så mycket om du gör det iallafall". Det är alldeles för mycket upp till mig att vända och vrida på. Uh. Jag gör ju vad jag vill göra, oavsett om jag borde göra det eller inte. Jävla "bör", det är som en stor, röd blinkande knapp som det står "detta kan vara knappen som leder till jordens undergång om man trycker på den" på. Man måste säga måste till mig annars klarar jag mig bara undan! Ibland kan jag även tänka att reglerna inte gäller just för mig, utan mer för andra. People beneath me! Det är förmodligen högmodet.

Annars är hela jag astrött idag. Någon gick ju faktiskt upp klockan sju idag! Mja, förvisso gick jag och la mig igen när David kom upp vid tiotiden. Det är ju nästan som att jag går om honom med vilja. Vad gör man inte för att få det att verka som att man har ett stakigt nattskiftsjobb liksom.


Och för den delen, titta vem som har Belle-strumpor dagen till ära!
RSS 2.0