gott nytt år

Bonjour! Isabel, min lista av julklappar får vänta ett tag till. Ingen fara, eftersom jag numera är en plugglös kvinna. Som må vara ack så eftertraktad och väljer och vrakar mellan massa olika toppjobb, men ändå inte har sålt sig till första bästa ännu. Kort och gott: Ich bin freaking arbetslös och kommer inte ha något bättre för mig än att blogga. Sen, inte idag. För idag är det nyår och vi ska fira in det genom att gå på maskeradfest! Så snart måste jag locka mitt hår och sen ska vi iväg till mamma och äta nyårsmiddag med mina systrar och deras pojkvänner innan vi drar iväg.

Alla som känner mig kan ju lista ut vad jag tänker klä mig som kvällen till ära. "Vem ska du vara? Snövit?" Tamefan att jag ska! Naturligvis, hur ofta får man möjligheten att vara ett våp som städar första bästa hus hon hittar på?! Inte ofta. Sedan att hon vackrast i landet är, mja på den fronten är det nog narcissisten i mig som talar. Mitt välkända högmod.

David däremot, nöjer sig inte med att vara någon sketen liten sagofigur. Nej, han går som den mäktigaste och kanske mest kända mannen någonsin. Med den kändaste ansiktsbehåringen. Först var jag lite oroad att jag skulle behöva försvara honom inför alla som kunde tänkas vilja slå ner honom i den outfiten. Men det är nog ingen fara, med tanke på att vårt land består av sisådär 80 procent smyg SD:are, så blir han nog snarare hyllad.


RSS 2.0